VAD HAR DU OCH VI GEMENSAM

Vi tycker om att åka motorcykel och vi kör gärna en Yamaha av någon Custom modell men vi har inga krav på vilken sorts hoj du kör – alla är välkomna i Yamaha Custom Club. Vi är en rikstäckande förening med målsättningen att träffas och trivas tillsammans. Under säsongen anordnar vi körningar i hela Sverige – från norr till söder. Vi anordnar även MC-träffar och rallyn. Vi ingår också i ett internationellt samarbete med andra Yamaha klubbar från många länder i världen. Vi deltar gemensamt i andra svenska klubbars arrangemang som till exempel dags körningar, rallyn, fester och träffar. Vi har även aktiviteter vintertid som fikaträffar, fester och pubkvällar.

Yamaha Custom Club är en ideell förening. Det betyder att vi har ingen anställd personal utan allt arbete sker på ideell basis. Eftersom föreningen är rikstäckande har vi valt att dela in oss i regioner, YCC Sweden har 8 st regioner i Sverige. I varje region finns en Regionchef och ett antal Kontaktmän. På vår hemsida under fliken Regioner finner du kontaktuppgifter till de som arbetar i din region. Där finner du också en karta över Sverige som visar hur regionerna är indelade.
När du blir medlem i Yamaha Custom Club får du ett välkomstpaket hem i brevlådan. Detta innehåller bland annat: klubbinformation, senaste numret av vår klubbtidning, ett Yamaha Custom Club tygmärke samt vår informationsfolder. Du får även vår klubbtidning hem i brevlådan en gång om året. Naturligtvis har du också möjlighet att delta i alla våra arrangemang. För att få en överblick över det som händer i landet, besök vår kalender (länken Aktiviteter) på hemsidan.
Vi har också en webbshop där du kan beställa profilkläder och andra klubb relaterade produkter. Webbshoppen hittar du på vår hemsida.
Yamaha Custom Club är ansluten till SMC (Sveriges Motorcyklister) som är intresseorganisation för landets MC förare. 

Tillsammans med SMC vill vi verka för ökad säkerhet och MC intressets fortlevande. Som medlem i Yamaha Custom Club har du 50 kr rabatt på medlemsavgiften till SMC.

Yamaha Custom Club är en intresseförening som bildades 1997. Vi är en demokratisk och politiskt obunden förening där alla medlemmar har samma värde. Medlem blir man i och med att man betalat sin årsavgift.

Har du några frågor?
kontakta, kansliet

Kansli

YCC Kansli
c/o Gunilla Johansson
Strandvägen 30
613 35 OXELÖSUND

Telefon 070-253 96 37

Copyright © 2023 Yamaha Custom Club Sweden